Nőnek lenni

Nőnek lenni  manapság sokkal nehezebb feladat, mint a régmúltban. Ma egy nőtől nem csak az üzleti életben várják el a kifinomultságot, a lenyűgöző stílust, azt, hogy jó legyen ránézni, rendben legyen önmagával: hanem a hétköznapokban is. Sokan mindent meg is tesznek azért, hogy elérjék azt, amit szeretnének: nőnek lenni mindig, mindenhol. De még mindig sokan vannak, akik időnként rossz döntést hoznak, ezért épp ellenkező hatást érnek el, és erre a hibájukra a környezetük nem fogja felhívni a figyelmüket.

Éppen ezért van szükség a hétköznapi stílusra, arra, hogy a nő felismerje mi áll neki jól, milyen a testalkata, hogyan beszéljen, milyen szavakat használjon? Kit tegezzen, kit magázzon, hogyan viselkedjen olyan egyszerűnek tűnő helyzetekben, mint amikor találkozik a gyereke barátjának szüleivel, vagy a gyereke tanárával. Illik tudni mik a tabu társalgási és mik a megengedett témák, vagy például milyen szabályok vonatkoznak a telefonálásra: a sort hosszan lehetne folytatni.

Ha te is úgy érzed, hogy szeretnél stílusosabb, magabiztosabb lenni, ha szeretnéd, hogy eleganciáddal, viselkedéseddel kitűnj a tömegből, kattints ide és vedd fel velem a kapcsolatot most!

facebook icon

  •  
  • Copyright 2014 stiluskommunikatorklara.hu
  • info@stiluskommunikatorklara.hu
  • Tel.: 06-20/3202-047