Referenciák

4A stíluskommunikáció nem munka: hanem hivatás. A referenciák pedig nem referenciák, hiszen nem honlapokat készítek, vagy babákat. Embereknek segítek, abban, hogy könnyebben tudjanak érvényesülni, magabiztosabbak legyenek, ne érje őket semmi váratlanul, mindig minden szituációban helyesen tudjanak viselkedni, jó döntéseket tudjanak hozni.

Referenciák, hosszú, ellenőrizhetetlen listák helyett inkább arra kérlek, hogy olvass el néhány véleményt azoktól, akikkel sikeresen együttműködtem. Ők olyan elégedett ügyfeleim, barátaim, aki avval is segítenek nekem hogy vállalják, hogy tőlem tanultak, és ezt hajlandóak elmondani Neked is.

Nem azért hogy meggyőzzenek. Nem akarnak meggyőzni, ahogy én sem akarlak. Neked, magadnak kell eldönteni azt, hogy szeretnél-e velem együttműködni, meghallgatni a tanácsaimat, és azt magadévá tenni.

Ha te magad eldöntötted, és felkeresel: sokkal könnyebben tudunk majd együtt dolgozni, mint gondolod, és mivel nem tukmálok rád semmit: élvezni fogjuk a közös munkát, és lépésről lépésre tapasztalni fogod a változást.

Ha úgy gondolod, szeretnél velem találkozni, kattints ide!


Ajánlások és referenciák

Klára nagyon alapos, minden részletre kiterjedő, gyakorlatias előadása nagy segítséget nyújtott az ügyfeleinknek. Az előadása élvezetes, ötletes, lendületes, ugyanakkor az üzleti megjelenés és protokoll vállalkozónők számára fontos összes területére betekintést nyújt. Köszönjük a remek estét!
Vida Ági - gazdagmami.hu

„Az előadás nagyon sok hasznos információt, tanácsot, hasznosítható tudást nyújtott számunkra”
„A Szegedi Kis István Református Gimnázium jelen lévő tanulói nevében mondhatjuk, hogy egy nagyon hasznos és színvonalas előadást láthattunk, ami egyben humoros is volt. A figyelmünket végig lekötötte, és a jövőben nagyon jól hasznosítható tanácsokat kaptunk”
Vargáné Tuska Anita tanár, Szegedi Kis István Gimnázium, Ált. Isk. és Kollégium, Békés

Ajánlás
„Pántyéné Horváth Klára 2009 februárjában szerzett oklevelet a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar stíluskommunikátor szakirányú továbbképzési szakán. Jelesre értékelt szakdolgozatát a japán diplomáciai protokollból írta, témavezetője Görög Ibolya volt. Szakdolgozati témaválasztásából is kitűnik, hogy érdeklődése elsősorban a viselkedéskultúrára fókuszál, ám a képzés során mind a divattal, mind a menedzsmenttel kapcsolatos feladatokat lelkiismeretesen és eredményesen elvégezte. 2009 őszétől rendszeresen publikál a www.stiluskommunikacio.eu szakmai oldalon. Rendkívül kitartó, jó munkabírású, becsületes embernek ismertem meg, ezért meleg szívvel ajánlom.
Nádudvari Gabriella, SZTE JGYTFK Német Nyelv és Irodalom Tanszék, főiskolai adjunktus

„Napjainkban újra fontos lett a társasági viselkedés kultúrája, a megfelelő magatartási és öltözködési szabályok elsajátítása. A sikeres életpályák kialakításában ennek nagy szerepe van, és mi azt szeretnénk, ha tanulóink sikeresek lennének"
Blahó János igazgató, Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola, Orosháza

Az előadás nagyon érdekes volt, sok új tanácsot kaptunk. Az előadásmód is nagyon szimpatikus.
Pető Tünde és Horváth Denise, tanulók, Táncsics Mihály Gimnázium és Szakközépiskola, Orosháza

„Klári egy igen kifinomult, hatalmas szép- és esztétikai érzékkel megáldott hölgy, arisztokratikus megjelenéssel - s hogy mitől varázslatos? Mert rádöbbenti az embereket arra, hogy minden tanulható és nem veleszületett képesség kérdése. A legapróbb kis félmondatában, minden mozdulatában évek bölcsessége és tanítása rejlik"
Talabos Viktória, a kasszarobbantó Facebook oldalak specialistája

Klára szakmai cikkei és tanácsai sokat segítenek abban, hogy az üzleti tárgyalásaimra a lehető legtökéletesebben tudjak megjelenni! Tapasztalata és tudása ritkaság számba megy!
Héjj Szilárd, MarketingArc


Itt találkozhattál velem!

Szokások, szabályok Japánban
Szokások, szabályok Portugáliában
Netkapcsolatok: tőke a barátság?
Szokások, szabályok Franciaországban
Bor-kultúra
Strand etikett
Öltözködési hibák, amiket el lehet kerülni
Mire figyelj, ha szóban kommunikálsz?
Stílus és kommunikáció a vendéglátásban
7+1 illemszabály babalátogatáshoz

corvinuson
Corvinus Egyetemen voltam


osztalyfonokiora
Az RTL Klub reggeli műsorában voltam meghívott szakértő

vidaaginal
Vida Ági meghívására a Vállalkozónői Kerekasztal előadója voltam

illemtan
Illemtan és öltözködés gyerekeknek


osztalyfonokiora
Rendhagyó osztályfőnöki óra a könyvtárban

facebook icon

  •  
  • Copyright 2014 stiluskommunikatorklara.hu
  • info@stiluskommunikatorklara.hu
  • Tel.: 06-20/3202-047